«

»

Nis 20

İlluminati ve Türkiye…

dolar1
İlluminati simgesi herşeyi gören göz (Horusun gözü) olarakta bilinir. İlluminatinin her şeyden haberdar olduğunu ve herşeyi gördüğünü sembolize eden bir figürdür.Bu sembolü bir çok yerde kullanarak üyelerine ve diğer insanlara vermek istedikleri mesaj açıktır.”Biz burdayız, olanları da görüyoruz.”

Lady Gaga nın klibinden bir kesit. Arkasındaki bayrakta olan şekili görmüşsünüzdür. Eliyle yaptığı işaret hakkında bir fikriniz var mı Bu el işaretinin anlamı üç tane 6 rakamının yan yana gelmesini temsil eden el işaretidir.. Siz farketmeden 666 yapmış oluyor.
Ne alaka?Demeden önce şunlara bak bakalım bu işareti başka kimler yapmışlar.  Horusun gözü + 666.C-C-C Combo Breaker!!!

Madonnanın frozen adlı klibinden bir kesit. .Zira bu klip başlı başına olay zaten…Yoksa tesadüf mü diyosunuz?
Şimdi illuminatili ünlüler bunlarla sınırlı değil tabii..Basketbolcusundan tutun her iş dalına kadar birçok kişi illumnatili.
”Ya bunlar denk gelmiştir öyle, bi kere o işareti yaptı diye hemen illuminatili mi oldu ?
Şimdi bu sanatçıların neden illuminatiye mensup oldukları mevzusuna bira sonra değineceğim. Şimdi arkadaşlar bu illuminati oyunları sadece şarkıcı ilgilendirmiyor.

Sizlere popüler kültürün öğesi diye dayatılan şeyler aslında bu adamların ritüellerinin bir parçası.Metal müzik ile özleşmiş olan bu hareket aslında baphometi tanımlamak için kullanılan bir harekettir ve Lucifere tapanlar tarafından sık sık kullanılır.  Bu elemanlar,baphometin simgesini yapıyorlar. Bu işaretin ne metalle ne de rock la ilgisi vardır.                                                                                                                                                                                            Gördüğünüz gibi bizlere rock müzik işareti diye yutturulan işaret;baphomete (Lucifer) e tapan kişiler tarafından sık sık  kullanılmaktadır.

Kısacası bunların yapmak istediklerini sıralarsak aşağıdaki maddeler halinde açıklanabilir.

1-Hükumetleri ve diğer resmi görevdeki insanları kontrol altına almak için para ve zaten büyük bir eğilim arz eden seks ticareti kullanılacak.
2-İlluminati dünyanın her yerinde bu dava için başarılı ve üstün nitelikte öğrenciler yetiştirmek amacıyla
kolej ve üniversteler açıcak.
3-Teşkilatta başarılı isimler ne olursa olsun bir şekilde hükumete dini ve mali kurumlar içine yerleştirilecek
ve hepsi birer ajan olarak kullanılacak.
4-Gizli teşkilat son derece etkili medya kurumları kuracak ve kitleleri sorunların çözümü için tüm dünyada tek bir
iktidarın gerekliliğine ikna edecek.
5-Bu noktada son aşamaya gelinecek. Her tür silah ve asker kullanılarak tüm ulusal devletlere meydan okunacak. İktidar denetimin altına alınana dek savaşılacak.
6-Müslümanlığa ve Katolik mezhep içine sızılarak ve yok edilecek.

Kaynak: http://illuminativeturkiye.blogspot.com.tr/2011/08/illuminatinin-dunyaya-etkisi.html

 
TÜRKİYE’DE İLLUMİNATİ’NİN SUBLIMİNAL İŞARETLERİ:
 
     all_seeing_eye_gifneri7o             illuminati-nin-ibrahim-tatlıses-e-suikast-planı_393051        çocuklar-duymasın-illuminati-mortakal.blogspot.com     images

bkm-mutfak-illuminati-mortakal.blogspot.com

        
     
 
illuminati_331898                      
           illuminati_tayyip_akp_baphomet_2498424345         images (3)              
            muzik-endustrisinin-illuminati-tarafindan-kontrolu_109976                    muzik-endustrisinin-illuminati-tarafindan-kontrolu_109977images (2)        sertab-erener_161251  pis-yedili-ve-illuminati_243879      Scooby-Doosertab-erener_172564    sertap-erener-everyway-that-i-can-illuminati
 
naomi-campbell-illuminati-ada-7
 PROJE ADI: Horus’un Gözü Evi

MİMARİ: Luid de Garrido

YAPIM YILI: Konsept aşamasında

YERİ: Sedir (Kleopatra) Adası, Türkiye

Rus milyoner Vladislav Doron, sevgilisi Naomi Campbell için ünlü mankenin 41. yaş gününde hediye olarak Türkiye’de Sedir Adası’nda ekolojik bir ev yaptırmaya karar vermiş. Sedir Adası diğer bir adıyla Kleopatra Adası, Gökova Körfezi açıklarında ülkemizin en önemli turistik mekanlarından biridir.