«

»

Eyl 14

2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Kutlu Olsun

     imagesDeğerli Müdürler, Müdür Yardımcıları, Saygıdeğer Öğretmenler ve Sevgili Öğrenciler
 İnsanoğlu için eğitim ana rahminden başlayıp üzere mezara kadar devam eden bir süreçtir. Bu süreci en iyi şekilde değerlendiren toplumlar huzur, mutluluk ve başarının zirvesine ulaşmış olurlar. 
   
“Yeni nesil sizin eseriniz olacaktır” (Mustafa Kemal Atatürk)
Eğitimin kalitesinin  geliştirilmesi konusunda etkin ve belirleyici rol üstlenen,gerekli formasyon eğitimini almış, kendini geliştirme azmi içerisinde, işini ve öğrencisini seven, öğrenci merkezli eğitime önem veren, “Öğretmen hata yaparsa cezasını millet çeker” ifadesinde kendini bulan siz saygıdeğer yönetici ve öğretmenlerimiz, sizleri saygı ve sevgi ile selamlıyorum Bilgiye ulaşmanın yollarını araştıran, bulduğu bilgiyi paylaşabilen, teknolojiyi üretebilen ve insanlığın yararına kullanabilen dinamik, öz güvenli bir nesil yetiştirebilmek azminde olmanız bizim en büyük onurumuzdur.
“Yeni nesil sizin eseriniz olacaktır.”
    
Ülkemizin geleceği, geleceğimizin güvencesi sevgili öğrenciler
Kendi ayaklarınız üzerinde dik ve sağlam durabilmek iradesi ile vatanımızın bekasını, hürriyetini teminat altına almanız dileğimizdir. Bu gayelerin gerçekleşebilmesi için, öğretmenlerinizle, yöneticilerinizle, anne ve babalarınızla ana sınıfından yüksek öğretime kadar eğitimi bir vazife bilip çok çalışarak, kendinizi mümkün olan en üst düzeyde yetiştirmeniz idealiniz olmalıdır. 
Saygıdeğer Veliler;
Sorumluluğunuzun bilincinde çocuklarınızın iyi eğitilebilmesi için sürekli okulları, öğretmenleri ziyaret edin. Öğrencinizle ilgilenin. Hiç unutmayınız ki; Alimin mürekkebi şehidin kanından ağır gelir.(Hadis-i Şerif) İlim her Müslümana fardır. Bu konuda  siz velilerin hassasiyet göstereceğinize inanıyor, çocuklarınıza her an demokratik davranmanızı diliyor ve sevgi göstermenizi temenni ediyorum.
 
Bu duygu ve düşünceler içerisinde 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılının, öğrencilerimize, öğretmenlerimize, yöneticilerimize ve milletimize hayırlı olmasını diler, sevgilerimi saygılarımı sunarım.