«

»

May 09

BUNLAR DARBE ÇAĞRISI DEĞİL MİYDİ? (3)

BUNLAR DARBE ÇAĞRISI DEĞİL MİYDİ? (3)

300 kişilik bir başka bildiri daha var 2008’de “Ergenekon karartılmasın, derinleştirilsin” diye yayınlıyorlar. 68’i profesör. Bazı sinema ve tiyatro oyuncuları da imzalamışlar. Ergenekon kumpastı, biliyorsunuz.

1128 imzalı “Barış” dedikleri PKK bildirisine imza atanları AYM “temiz”e çıkardı!
Ak Parti, son mahallî seçimlerde, HDP’ lileri Ak Parti’ye yamasın diye Abdullah Öcalan‘dan mektup istediler. PKK başı bu mektubu avukatlarına verdi. Ama avukatlar onu iplemediler ve mektubu duyurmadılar.
Ankara telaşa düştü. Bir yol bulmalıydılar. Doç. Dr. (şimdi Prof.) Ali Kemal Özcan akıllarına geldi. Daha önce devlet yetkilileri ve MİT’le temastaydı. İllâ Abdullah Öcalan‘la görüşecekti. Dört gün arayla iki defa İmralı’ya götürdüler. Toplam altı saat konuşturdular. Son beş dakikada mektup ortaya çıktı.
PKK’nın başı Abdullah Öcalan‘dan apar topar mektup getiren Ali Kemal Özcan mektup getirme meselesinden öte A. Öcalan‘ın, A. K. Özcan‘a anlattığı farklı meseleler de var.

 

Bir taraftan da kırmızı bültenle aranan Osman Öcalan‘a TRT‘nin muhabirini gönderdiler. “Aman Osman dardayız. HDP’lilerin oylarını bize çevirt!” dediler.
İğrenç değil mi? Mehmetçiklerimiz, canlarını ortaya koysunlar, bölücü yıkıcılarla vuruşsunlar, şehit düşsünler, sakatlansınlar, diğer tarafta, PKK’nın eli kanlılarına yalvar yakar olunsun.
Ali Kemal Özkan, HDP için ne dedi biliyor muşunuz? (Oğlu ABD’de HDP’nin temsilcisidir) “PeKeKe ve HDP birbirinin kolu, kanadı, gövdesidir!” Başka bir sebepten bunları söyledi ama netice itibarıyla PKK=HDP.
Bir bildiriden nereye geliyoruz. PKK’dan medet um, ama ülkenin birliği için, çıkarı için bildiri yayınlansın, hayır sen darbecisin, de!

 

Alıntı