«

»

Kas 22

“Müebbet Tecavüz”

“Müebbet Tecavüz”

www.kenansahbaz.com 

Başkanlık konusundaki tartışmaları gizlemek için gündemi değiştirmekte başarılı olduğunuz kesin. (K.Ş)

Eyyyyy Mehmet Muş!

Eyyyyy Halis Dalkılıç!

Eyyyyy İlyas Şeker!

Eyyyyy Ramazan Can!

Eyyyy Hacı Bayram Türkoğlu!

Eyyyyy Mücahit Durmuşoğlu!

Dün sabah –gittiyseniz- evinizde çocuklarınızın yüzüne nasıl baktınız?

Hepiniz babasınız; çoğunuz sadece “baba” değil ayrıca “kız babası”sınız?

Kızlarınızdan hiç mi utanmadınız?

Kızlarınızın sizden utanmasından hiç mi korkmadınız?

***

“Tecavüzcüyle ne alakası var”mış efendim; “küçük yaştaki evliliklerle ilgili sorunu çözüyorlar”mış!

El kadar çocukların ya töre bahanesiyle, ya kurbanlık koyun gibi haraç-mezat satılarak, ya sözüm ona “namuslarını temizlesinler” diye namussuzca, zorla, tehditle, belki dayakla, hiç tanımadıkları, -bu rezilliğin parçası olabildiklerine göre- belli ki sapık/sapkın adamların koynuna sokulmasıyla oluşan “fiili durumu” yasal zırha kavuşturup, “meşrulaştırmaya” çalışarak mı?

Elinizi vicdanınıza koyun ve tahayyüle çalışın:

12-13 yaşındaki evladınız ürke ürke kapınızı çaldı ve okulundaki, mahalledeki, komşu evdeki vs. “amca”nın kendisine nasıl dokunduğunu anlattığı, nasıl öptüğünü, nasıl soyduğunu…

“Senin de onda gönlün var mı” mı diyeceksiniz “çocuğunuza” yani;

“Senin de rızan varsa evlendirelim” mi?

Saçının teline zarar gelmesin diye sakınarak büyüttüğünüz “çocuğunuzu” babası, hatta dedesi yaşındaki adamın kucağına vereceksiniz öyle mi;

Davul zurnayla bir de…

Bütün bunlara “evet” diyorsanız zaten “vicdan çağrı”mın muhatabı olamazsınız. Ama küçücük bir “ne yapıyoruz biz” şüphesi düşürüyorsa gönlünüze;

VAZGEÇİN!

Muhalefetin direncine, toplumsal infiale filan bırakmadan “vicdanımız elvermedi” deyin, verdiğiniz o utanç önergesini geri çekin! Genel Kurul kürsüsünde bizzat siz yerin dibine sokun ki bir daha çağlar boyunca çıkamasın!

***

Metince “cebir, tehdit, hile ve iradeyi etkileyen başka bir neden olmaksızın işlenen cinsel istismar suçu” diye belirtiyor olmak, işi “rıza”ya bağlamak, hepiniz biliyorsunuz ki sadece aklımızla alay etmek demek.

Hangi “rıza”?

13 yaşındaki N.Ç.’nin 26 kişinin tecavüzüne uğrarken var olduğu savunulan türden bir “rıza” mı mesela?

***

“Zamanaşımı süresi içinde evliliğin failin kusuruyla sona ermesi halinde, fail hakkında hüküm açıklanacak veya cezanın infazına devam edilecek” diye yüreklere su serptiğinizi(!) sanıyorsunuz da bunu bir “marifet” gibi anlatıyorsunuz ya, soruyorum:

Telli duvaklı “müebbet tecavüze” uğurlanan o kız çocukları -yaşanmışı var- bu fiziksel ve psikolojik işkenceye dayanamaz da intihar ederlerse; “istismar/tecavüz”le birlikte “cinayet“ten de hüküm giydirecek misiniz o sapıklara?

Tarih, bilin bakalım kimi/kimleri  “azmettiricilikle” yargılayacak bu durumda!

***

GÜNÜN SORUSU

Hangi iktidar döneminde bu ülkenin bakanları, “20 yaşındaki küçük kızlara düşkün”lükleriyle fişlendi uluslar arası belgelerde?

(Bkz. WikiLeaks)

 

Kaynak: Müebbet tecavüz – Selcan TAŞÇI