«

»

Eki 22

Hainlikle karşı karşıya bir Türkiye!…

HAİNLİK1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hainlikle karşı karşıya bir Türkiye!…

www.kenansahbaz.com

Her ne hikmetse Ankara’daki “Barış Mitingi”nde Türkiye’yi kan gölüne çeviren cani örgütün siyasi uzantısı HDP önsaflarda yer almaktadır. Ülkemin dinamik, masum, vatansever gençlerin samimi hayallerini hainliklerine alet edenleri ettirenleri, Allah kahretsin (K.Ş)

Selahattin Demirtaş, PKK’lı teröristlerin HDP’nin seçmeni olduğunu ve PKK’lıların cenazesine gitmeyen HDP’li milletvekilleri hakkında soruşturma açılacağını söylüyor.

Böylece Mehmetçik katillerine onur veriliyor ve cenazeleri TBMM’de milletvekili sıfatını taşıyanlar eşliğinde kaldırılması sağlanmış oluyor.

Hatırlanacağı gibi bir terörist cani, Pozantı’da Emniyet Müdürlüğü binasına gece yarısı kalleşçe saldırır ve 2 polisi şehit eder. Bu caninin toprağa verilmesi sırasında HDP Şanlıurfa Milletvekili Ziya Çalışkan, polis memurunu şehit eden terörist için “şehit” ifadesini kullanarak “Toprağa verdiğimiz her yiğidimiz ant olsun gençliğimiz kadınlarımız, bunu onur ve şeref yükü olarak taşıyacağız ve bu şehitlerimize layık olacağız” diyor.

Bir kalleş katile ‘layık olmak’ onun yaptığı kalleşlik ve katillikten daha fazlasını yapmakla mümkündür.

Tunceli bölgesinde onlarca yıldır yol kesen, kan döken, saldırı düzenleyen kitle katliamcısı PKK’nın Tunceli sorumlusu askerle girdiği çatışma sırasında öldürülmesi üzerine HDP’li vekil şu tveet’i atmış, “Dersim’in asil Komutanı Baran Dersim önünde saygıyla eğiliyoruz.”

Kitle katliamı yapan canileri, pusu kuran hainleri, bomba döşeyen insanlık düşmanlarını “şehit” ya da“kahraman” ilan etmek ahlaken çökmüş kriminal bir zihniyetin sayıklamalarıdır. Ahlakın bittiği yerde de her şeye izin var demektir.

HDP’li Selahattin Demirtaş, 5 Eylül’de Berlin’de de şunları söylemişti; “Halk karşısında bütün ordular çaresizdir. İşte Tayyip Erdoğan’ın sarayının ordusu ve polisi de. Yenildiler, yine yenilecekler.”

Demirtaş’ın burada da yaptığı Tayyip Erdoğan karşıtlığını bahane ederek HDP’ye oy kazandırma operasyonudur. Türk ordusunu Tayyip Erdoğan’ın ordusu, cinayet işleyen katil teröristi devlet olarak ilan etmek gerçekte devlet ve millet düşmanlığı yapmaktır. Bu sözler aynı zamanda devlete savaş açmak, devlet yıkıcılığına soyunmak anlamına gelmektedir.

Devleti yönettiğini iddia edenler mi? Onlar seyretmekte ve kendilerini kurtarmak derdindeler..(K.Ş)

Kaynak: http://www.yenicaggazetesi.com.tr/hainlikle-karsi-karsiyayiz-35971yy.htm